Posturi vacante

ÜGYFÉLSZOLGÁLATI MUNKATÁRS

Ungaria

Az ETSH Kft. ügyfélszolgálati csapatát szeretnénk erősíteni új kollégákkal, ÜGYFÉLSZOLGÁLATI MUNKATÁRS pozícióban.  Ha szeretnél a jövőben egy megbízható, régmúltú cégnél egy jókedvű, ambíciózus  csapathoz csatlakozni, válassz minket! Az ETSH Kft. , régi nevén a WebEye, egy vezető közúti szállítmányozási telematikai szolgáltató, amely partnereinek a legmodernebb megoldások előnyeit kínálja. A közel két évtizedes múltú WebEye szakértői az iparág mércéjének számító szolgáltatásokkal támogatják ügyfeleiket, segítik őket a növekedésben, vállalkozásuk fejlesztésében. Készen állsz egy új kihívásra?

ELEKTRONIKAI ÖSSZESZERELŐ MUNKATÁRS

Ungaria

A WebEye egy vezető közúti szállítmányozási telematikai szolgáltató, amely partnereinek a legmodernebb megoldások előnyeit kínálja – a kishaszonjárművekből és nehéz-teherautókból álló flották számára egyaránt. A több mint két évtizedes múltú WebEye szakértői az iparág mércéjének számító szolgáltatásokkal támogatják ügyfeleiket, segítik őket a növekedésben, vállalkozásuk fejlesztésében. A cég maga fejleszti és gyártja a piacvezető telematikai eszközeit.  A gyártási csapatunkba keresünk most elhivatott kollegát! 

PÉNZÜGYI KONTROLLER

Ungaria

Felsőfokú végzettséggel, angol nyelvtudással, szakmai tapasztalattal rendelkező munkatársat keresünk kis kontrolling csapatunkba

ÜZLETKÖTŐ

Ungaria

A Webeye Magyarország Kft. értékesítési csapatát szeretnénk erősíteni új kollégákkal, ÜZLETKÖTŐ pozícióban.  A WebEye egy vezető közúti szállítmányozási telematikai szolgáltató, amely partnereinek a legmodernebb megoldások előnyeit kínálja. A közel két évtizedes múltú WebEye szakértői az iparág mércéjének számító szolgáltatásokkal támogatják ügyfeleiket, segítik őket a növekedésben, vállalkozásuk fejlesztésében. Készen állsz egy új kihívásra?

.NET SZOFTVERFEJLESZTŐ TEAM LEAD

Ungaria

Szeretnél a legújabb .NET, web kliens és adatbázis technológiákkal dolgozni? Minden vágyad egy pezsgő, fiatalos szakmai közösség? Otthon érzed magad a Scrum módszertanban? Ha a válaszod IGEN, nálunk a helyed szoftverfejlesztőként!