Posturi vacante

MOBIL ALKALMAZÁSFEJLESZTŐ (ANDROID ÉS/VAGY iOS)

Ungaria

A magyar tulajdonú WebEye Telematics Zrt. a nemzetközi leányvállalataival együttesen az európai telematikai piac meghatározó szereplője. A vállalat magyarországi kereskedelmi és fejlesztőközpontja mellett 14 országban biztosítja megoldásait helyi támogatáson keresztül, így Európában az egyik legnagyobb lefedettséggel bíró telematikai szolgáltatóként van jelen. Jelenleg nemzetközi szinten több mint 60 ezer aktív végpontot üzemeltet, 2018-ban 6 milliárd forintot meghaladó konszolidált árbevételt realizált. A vállalat kereskedelmi és fejlesztőközpontja Fóton és Szegeden található meg, a cég hazánkban több mint 170 főt foglalkoztat.

MOBIL ALKALMAZÁS FEJLESZTŐ (SZEGED)

Ungaria

Natív Android vagy Cross Platform Mobile fejlesztési tapasztalatod van? Core Android API-k, keretrendszerek, UI stílusok és paradigmák már a kisujjadban vannak? Ha nyitott vagy a tanulásra, csapatmunkára és még a kódminőség iránt is elkötelezett vagy, nálunk a helyed mobil alkalmazás fejlesztőként!

SENIOR .NET SZOFTVERFEJLESZTŐ (SZEGED)

Ungaria

Szeretnél a legújabb .NET, web kliens és adatbázis technológiákkal dolgozni? Minden vágyad egy pezsgő, fiatalos szakmai közösség? Otthon érzed magad a Scrum módszertanban? Ha a válaszod IGEN, nálunk a helyed szoftverfejlesztőként!

RAKTÁROS

Ungaria

A magyar tulajdonú WebEye Telematics Zrt. a nemzetközi leányvállalataival együttesen az európai telematikai piac meghatározó szereplője. A vállalat magyarországi kereskedelmi és fejlesztőközpontja mellett 14 országban biztosítja megoldásait helyi támogatáson keresztül, így Európában az egyik legnagyobb lefedettséggel bíró telematikai szolgáltatóként van jelen. A vállalat kereskedelmi és fejlesztőközpontja Fóton és Szegeden található, a cég hazánkban több mint 150 főt foglalkoztat.

SENIOR SEGMENT & PRODUCT MARKETING MANAGER

Ungaria

Our team is looking for an experienced Senior Segment & Product Marketing Associate with expertise in product marketing in ICT or other relevant technical area to drive field designing and development of our telematics products at WebEye. Specifically, you will be working cross functionally with a number of IT and business teams to re-think and innovate product portfolio, prioritize the order in which to build out these capabilities, considering both the product priorities that the architecture powers, as well as technical dependencies, in order to deliver excellent products to our customers and end users. As part of the segment product management team, you will participate in all activities of service & roadmap definitions, including: benchmark studies, market & competitive research, opportunity assessments and service requirements development and cooperate with agile development team product owner for the services within your scope of responsibility.  

PANASZKEZELŐ MUNKATÁRS

Ungaria

Ha jobb vagy konfliktus kezelésben, mint egy túsztárgyaló, de a puskapor helyett az üzleti életet és az irodai környezetet preferálod, akkor itt a helyed! Vagány vagy és kreatív, de jól boldogulsz az Excel táblázatokkal is? Cégünk egyik meghatározó egységébe keresünk új kollégát, ha szeretsz emberekkel kommunikálni és a business világában is jól mozogsz, akkor Téged keresünk!